La Creu de Sant Jordi i l’estandard del Cor Claverià de Lliçà d’Amunt, exposats

El Cor Claverià i l’Ajuntament de Lliçà d’Amynt han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual aquesta entitat lliura a l’administració local la Creu de Sant Jordi que la Generalitat li va atorgar l’any 2018 i l’estendard de l’associació, que data de 1952. L’Ajuntament custodiarà i deixarà exposats aquests dos elements a la Biblioteca Ca l’Oliveres del municipi perquè es puguin mostrar a la població.
El Cor Claverià, que va dissoldre el mateix any que si va concedir la Creu de Sant Jordi, tenia una llarga història i el primer testimoni gràfic d’una entitat de can coral a Lliçà d’Amunt es troba en una fotografia de l’Orfeó Llissaní de l’any 1916.
A la vitrina on han quedat exposats la Creu de Sant Jordi i l’estendard hi ha un QR que dirigeix a l’apartat creat al web municipal (llam.cat/corclaveria) on hi ha informació sobre el Cor Claverià.
La Creu de Sant Jordi i l’estandard del Cor Claverià de Lliçà d’Amunt, exposats

Josep Cladellas, darrer president del Cor, i l’alcalde Ignasi Simón davant amb l’estandard i la Creu de Sant Jordi cedides. Foto: Ajuntament de Lliçà d’Amunt