Subscriu-te a la revista Vallesos en paper per només 20€ l'any

Rebràs dos números de la revista a casa teva Subscriu-te ara

Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara
Parada i fonda... de tota la vida

Parada i fonda... de tota la vida

El Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.

Termes Victòria, més de  150 anys de banys i fogons

Termes Victòria, més de 150 anys de banys i fogons

El Termes Victòria és un referent culinari per a les festes familiars dels calderins, fins i tot per endur-se la teca a casa

Can Boter, restaurant  i carnisseria, dos en un

Can Boter, restaurant i carnisseria, dos en un

Fundat el 1880, l'establiment comercial més vell de Parets compta amb la quarta generació al front del negoci... i amb plena vitalitat

Fonda Rius, la mítica

Fonda Rius, la mítica

L’essència de la Fonda Rius de Sant Llorenç Savall és la bona cuina. Bons productes, bons fogons i bons plats són la base

Hostals, fondes i cases de menjar

Hostals, fondes i cases de menjar

La necessitat de reposar, de fer un àpat calent i fer-ho d’una manera agradable ha anat omplint la nostra geografia de referències sovint inoblidables

Marçal Ramon

Marçal Ramon

Una banda sonora per al corpus de la Garriga

Josep Calvet*

Josep Calvet*

Amb 101 anys i conduint fins als 100, aquest comptable ha estat vinculat a moltes entitats sabadellenques

Josep Melo

Josep Melo

La fascinació per l'art de fer guitarres d'un sabadellenc internacional

Esteve Rovira

Esteve Rovira

Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va aprendre a fer cinema, fent-ne

Òscar Andreu

Òscar Andreu

Ressò radiofònic de Les veus dels barris terrassencs

Monstres of Rúmbia

Monstres of Rúmbia

Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.

<i>¡Viva Fontdevila!</i>

¡Viva Fontdevila!

El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid

Torre Marimon, símbol  de la modernització  del sector agropecuari

Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari

La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària

L'univers sabadellenc  de Lluís Companys i Jover

L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover

El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans

Una tarda amb Teresa Rebull

Una tarda amb Teresa Rebull

L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè

El darrer marmanyer del mercat

El darrer marmanyer del mercat

L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers