Registra't a Vallesos per només 8€ l'any
Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't araEl Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.
L'Hotel Xurin de Cardedeu
Una fonda gairebé centenària que als anys quaranta anomenaven Can Mai Tanquis i que deu el nom actual al diminutiu del seu propietari: Melchorin Clavell
Hostals, fondes i cases de menjar
La necessitat de reposar, de fer un àpat calent i fer-ho d’una manera agradable ha anat omplint la nostra geografia de referències sovint inoblidables
La Garrafa, una història entre bótes de vi
El restaurant garriguenc, nascut el 1880 com a celler, va ser lloc habitual de partides de caliues, les bales
Can Talet, un referent del cafè
El bar de Sant Feliu de Codines va ser un dels primers establiments de Catalunya a tenir màquina de cafè expresso
Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va aprendre a fer cinema, fent-ne
Amb 101 anys i conduint fins als 100, aquest comptable ha estat vinculat a moltes entitats sabadellenques
Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.
¡Viva Fontdevila!
El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid
L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover
El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull
Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari
La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària
L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central
La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans
Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant
El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè
El darrer marmanyer del mercat
L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers
Una tarda amb Teresa Rebull
L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir