Subscriu-te a la revista Vallesos en paper per només 20€ l'any

Rebràs dos números de la revista a casa teva Subscriu-te ara

Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara
Parada i fonda... de tota la vida

Parada i fonda... de tota la vida

El Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.

Mas Umbert, tradició al plat

Mas Umbert, tradició al plat

Des de 1936, el restaurant de Sant Feliu del Racó conserva l’essència de cuina casolana i de familiaritat amb els clients

Termes Victòria, més de  150 anys de banys i fogons

Termes Victòria, més de 150 anys de banys i fogons

El Termes Victòria és un referent culinari per a les festes familiars dels calderins, fins i tot per endur-se la teca a casa

Hostals, fondes i cases de menjar

Hostals, fondes i cases de menjar

La necessitat de reposar, de fer un àpat calent i fer-ho d’una manera agradable ha anat omplint la nostra geografia de referències sovint inoblidables

Can Pau, cap a un segle al peu  de la muralla de Vilamajor

Can Pau, cap a un segle al peu de la muralla de Vilamajor

Tres generacions de Joans Bosch han regentat al llarg de història un establiment popular i emblemàtic del Baix Montseny

Josep Calvet*

Josep Calvet*

Amb 101 anys i conduint fins als 100, aquest comptable ha estat vinculat a moltes entitats sabadellenques

Josep Melo

Josep Melo

La fascinació per l'art de fer guitarres d'un sabadellenc internacional

Òscar Andreu

Òscar Andreu

Ressò radiofònic de Les veus dels barris terrassencs

Esteve Rovira

Esteve Rovira

Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va aprendre a fer cinema, fent-ne

Gabriel Rufián

Gabriel Rufián

Una veu desacomplexada de l'independentisme en castellà

Monstres of Rúmbia

Monstres of Rúmbia

Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.

L'univers sabadellenc  de Lluís Companys i Jover

L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover

El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull

Torre Marimon, símbol  de la modernització  del sector agropecuari

Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari

La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans

<i>¡Viva Fontdevila!</i>

¡Viva Fontdevila!

El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid

El darrer marmanyer del mercat

El darrer marmanyer del mercat

L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè

Una tarda amb Teresa Rebull

Una tarda amb Teresa Rebull

L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir