Ens aturem per reprendre amb més força el camí

L’arribada de lA COVID-19 ha portat al món a una aturada forçosa i el turisme ha estat un dels grans sectors econòmics més afectats

Fins a l’arribada de la pandèmia Catalunya era una de les primeres potències turístiques, i va representar un 12% del PIB l’any 2018. Un cop passats aquests mesos de confinament, el sector turístic comença a obrir portes pendent de les diferents fases de desescalada, tant en l’àmbit de l’Estat espanyol com de la Unió Europea, i de les diferents mesures de seguretat.
En el marc d’incertesa en el que ens movem, el turisme ressorgeix com un sector fort, flexible, que sap adaptar-se a les situacions i que té clar que la feina ben feta i el turisme de qualitat i sostenible són bàsics per seguir endavant. En aquest sentit, des del Servei de Turisme del Consell Comarcal, juntament amb la Diputació de Barcelona, els ajuntaments i les associacions del sector turístic de la comarca, treballem conjuntament per fer-ho possible.
Dues de les línies de treball que fan possible un turisme de qualitat i respectuós amb l’entorn són el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere, que fomenta les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses i serveis turístics, i el projecte Punts d’Informació Turística, que persegueix la millora de la qualitat de la informació turística que s’ofereix des del territori. Més d’una cinquantena d’entitats treballen aquests projectes.
Ara més que mai, el benestar és l’eix central en les vides de les persones. Un benestar que el Vallès Oriental ofereix de diferents maneres: benestar cultural, benestar termal, benestar natural, benestar gastronòmic, benestar i compres, benestar esportiu... No us ho penseu més i trobeu el vostre benestar al Vallès Oriental!
Ens aturem per reprendre amb més força el camí

Benestar cultural amb el Modernisme a l’Ametlla del Valles. Foto: Manel Cuesta.

Benestar cultural amb el Museu Abelló de Mollet. Foto: Manel Cuesta

Benestar termal a l’Espai CEL de Caldes de Montbui Foto: Xavi-Moya

Benestar natural al Parc Nacional del Montseny. Foto: Manel Cuesta

Per continuar llegint... Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara