Llobregat amunt, Llobregat avall

Aquest és el nom amb què es presenta una proposta turística interessant per conèixer la primera part del Camí del Llobregat, combinant el senderisme amb el patrimoni cultural, i utilitzant diversos mitjans de transport –inclòs el Tren del Ciment.

Turisme del Berguedà (text)

L’itinerari consisteix en arribar en cotxe particular fins a l’estació de la Pobla de Lillet i deixar-lo a l’aparcament. Ja no ens farà més falta! Des d’allà podeu llogar un servei de taxi que ens portarà fins a Castellar de n’Hug on podrem iniciar el camí del Llobregat tot resseguint el riu des del seu inici i fins al Clot del Moro, en un recorregut d’aproximadament 6 Km de baixada. Una vegada arribem al Clot del Moro podrem agafar el Tren del Ciment que ens retornarà fins a l’estació de la Pobla de Lillet on podrem recuperar el vehicle.

Visites culturals
Aquesta proposta bàsica es pot complementar amb totes o algunes de les visites culturals que es troben al llarg del camí: l’ermita romànica de Sant Vicenç de Rus, el Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug o els Jardins Artigas de Gaudí.

Aquest itinerari circular a peu ens permet gaudir del tram inicial del riu amb una oferta cultural afegida ben atractiva


Més informació:
Turisme del Berguedà
938247700
www.elbergueda.cat
turisme@elbergueda.cat

Per continuar llegint... Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara