L’Auditori de Llinars del Vallès ja mira la tardor vinent

El Teatre Auditori de Llinars del Vallès ja té ganes que arribi la tardor. La programació que arribarà passat l'estiu reprèn la línia d'abans de la crisi de la Covid 19 i ens promet grans espectacles i molt d'humor. Es tracta d’una programació pensada per celebrar el públic fidel que ha continuat confiant en el TA durant tots aquests mesos.
Així, el 18 de setembre arrencarà la temporada amb el monòleg Ante todo mucha calma a mans de Jose Corbacho.
Aquesta línia de comèdia s’hi programarà el nou text de Cesc Gay 53 Diumenges amb Pere Arquillué i l'espectacle de circ Mort de Riure amb Los Galindos.
Seguint apostant pels grans textos i les grans històries personals també s’hi podrà trobar el Filumena Marturano d'Eduardo de Filipo en mans de la gran Clara Segura, una versió jove del clàssic Frankenstein i l'experiència vital d'una jove transexual a Rapahaëlle.
La música clàssica hi serà present també amb l'Orfeó Català i les millors bandes sonores, sense oblidar el públic més exigent, el familiar, que podrà gaudir de LAIKA, Andròmines i Maüra.
El Teatre Auditori de Llinars, obra del reconegut arquitecte Álvaro Siza, és un equipament al servei de la ciutadania del municipi i dels pobles de l’entorn per oferir cultura i acollir les seves entitats, per crear dinàmiques de creació i col·laboració amb altres municipis i projectes, i oferir una programació teatral de qualitat, per proporcionar formació en arts escèniques i per acollir tota la vida cultural del municipi.