Jaume Arnella treu un nou disc ... i un llibre

El romancer santaulalienc hi torna, i aquesta vegada el seu nom, símbol de la poesia popular i la música d’arrel tradicional, està imprès, novament, a les cobertes d’un nou disc.
Es tracta de Com t’ho diria. Cançons de confinament que ha publicat juntament amb Rafel Sala amb qui el 1976 van fer la primera actuació junts per la Marxa de llibertat. Ara, quarata-quatre anys després i enmig d’aquesta plaga mundial que anem vivint, “hi ha coses que no sabem com dir-vos-les si no és a través d’aquestes cançons”, expliquen en les paraules que encapçalen el treball. Es tracta d’un CD autoeditat amb nou cançons plenes de vida i emoció que compten, a més, amb la veu de l’àvia Raquel de Cornudella a dues cançons, a més de dedicatòries a Open Arms o la reedició de “Ja n’hi ha prou” composta per Arnella el 2009, entre d’altres.
A més, el Vicerectorat de Cultura i extensió Universitària de la Universitat de Lleida acaba de publicar un recull de poesies de Jaume Arnella antologades per Xavier Baró que també hi escriu un pròleg ben interessant i que mostra la voluntat de transformació i compromis d’aquest “mestre de trobadors i joglars” que és Jaume Arnella.