Cambrils: vine a casa teva

Tothom sap que Cambrils és, per excel·lència, un municipi gastronòmic, d’arrels marineres i agrícoles, amb boniques platges, i un tradicional port de pesca. Cambrils, però, també és una autèntica “destinació saludable”

Cambrils aposta per un turisme saludable i s’adreça a les persones que fan activitats físiques regularment i a les que practiquen de forma habitual el ioga, el mindfulness, i la meditació, aficions que cada vegada compten amb més adeptes.
Tot plegat per influir de manera directa en el benestar, l'equilibri personal i la qualitat de vida dels visitants i fomentar que durant tot l’any es pensi en Cambrils a l’hora de cultivar aquests hàbits de vida saludables.

Platges i infraestructura hotelera
Cada vegada hi ha més persones que s’apropen al mar en qualsevol època de l’any, perquè els agrada veure el moviment de les onades o perquè els relaxa escoltar-les trencar. Aquesta és una excel·lent manera de desconnectar. Córrer al costat del mar, caminar per la sorra, escoltar les onades, fer ioga i meditar a la platja, són activitats que omplen la ment de benestar i el cor de pau. Veure la sortida del sol pel mar i recórrer el litoral de platges i passejos inacabables en bicicleta, passejar en veler al capvespre, i veure la posta de sol amb la quietud de les onades, són activitats que impregnen tots els sentits d’energia cambrilenca.
Cambrils ofereix una oferta hotelera que es preocupa per la salut i el benestar de tothom i cada any incorpora noves infraestructures i serveis a l’abast dels seus clients: centres d’ Spa i Wellness, sales on fer-se massatges relaxants, banys terapèutics i programes de salut física i mental.

Cuina de qualitat, vida sana
Seguint aquesta línia, a Cambrils hi ha restaurants oberts tot l’any que ofereixen menús per a vegans i per a persones vegetarianes o amb al·lèrgies alimentàries. Menjar verd, fresc i sa amb plats creatius i originals, amb ingredients naturals i senzills.
Cuinar bé a Cambrils es premia. Una trentena de restaurants destaquen per haver guanyat un reconeixement, un guardó o distincions en guies especialitzades en gastronomia.

Cambrils està obert al mar i cada dia sembla un petit paradís, amb les ones de Mediterrani, la sorra daurada i les meravelloses postes de sol


Esports vora el mar
A Cambrils gairebé es poden practicar tots els esports i a l’aire lliure, gràcies al clima tan benigne que té disposa de les infraestructures municipals i allotjament necessàries pes practicar l’esport favorit de qualsevol persona.
Cambrils és el Bike Paradise de la Costa Daurada: tant per les persones que els agradar anar en bicicleta, amb una ruta divertida i molt saludable de 24Km de carril bici, com per als ciclistes més professionals, Cambrils és el camp base idoni i un punt de partida estratègic de magnífiques rutes per la Costa Daurada.
El Club Nàutic també ofereix un ampli ventall de propostes nàutiques i d’experiències zen amb el mar de protagonista. Un club dinàmic que organitza esdeveniments esportius, nàutics i socials
Cambrils té nombrosos centres especialitzats en calmar la ment i treballar el cos. Espais amb sales diàfanes per practicar en grup on es potencien i practiquen les tècniques de ioga, mindfullness, la Kinesiologia, les constel·lacions familiars, etc. amb mestres que poden fer classes privades vora el mar. Sovint veiem passejant vora el mar damunt les zones verdes a persones practicant aquestes disciplines. Cambrils és ideal per a realitzar retirs de ioga, silenci i relaxació. Anar a Cambrils és viatjar al teu món interior.

Caps de setmana a Cambrils
Cambrils ha organitza un seguit de rutes teatralitzades al nucli antic o al barri del port i visites guiades al Museu d’Història de Cambrils (fent la ruta dels espais de Guerra Civil o la ruta Pesca i Tradició). També s’organitzen visites a espais museístics com el Molí de les Tres Eres, la Vil·la romana de la Llosa o la Torre del Port. I sempre amb la possibilitats de fer una volta per nucli antic amb el trenet Turístic. Tot a Cambrils, una vila marinera que val la pena redescobrir.


Oficina de turisme de Cambrils
Passeig de les Palmeres, 1
43850 Cambrils
tel. 977 79 23 07
https://www.cambrils-turisme.com
tur@cambrils.org
Cambrils: vine a casa teva

Una imatge del centre històric per redescobrir Cambrils amb tota la seva capacitat de seducció tant per infants com per gent gran.

Una imatge del Parc Salmà, un jardí històric, un hort mediterrani, un bosc poètic, un palau melancòlic.

El Pla de les Serenes, amb imatges simbòliques i els pescadors al moll.

Qualitat gastronòmica

Conreus de productes de primera qualitat, oli d’oliva verge extra Mestral 100% arbequina i, esclar, peix i marisc fresc de la Llotja de Cambrils. Indubtablement el producte del mar és la base de la gastronomia marinera de Cambrils. Cada dia els pescadors de Cambrils surten a feinejar per abastir més d’una quarantena de restauradors que cuinen inspirant-se en la dieta mediterrània. I per donar a conèixer la riquesa i la diversitat dels nostres productes. Durant tot l’any, es proposen unes jornades gastronòmiques amb menús especialment dissenyats amb productes locals i de temporada per promocionar la gastronomia de Cambrils

Per continuar llegint... Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara