Inaugurat el Teatre Auditori de Llinars, obra d’Álvaro Siza

L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha estrenat Teatre Auditori dissenyat per l’arquitecte portuguès Álvaro Siza, amb una programació ben diversa que ofereix a tota la població vallesana (i de fora de la comarca) un equipament cultural amb ambició i de gran qualitat.
Així, després de la representació fins el 21 de març de La Passió, inicia el seu trajecte amb concerts de música (Sant Andreu Jazz Band, Rob Stone & SBB Boogiers, Concert de música del s.xx, La prima Cobla, Concert de la Jou i la Oh!rquestra), teatre (Pels Pèls, Impro-Show, Animals de companyia, Temps amb Quim Masferrer, El Cuaderno de Elisa, Romans a la catalana), espectacles infantils (Cuac, El molinet màgic, Les princeses també es tiren pets, El nen que només menjava patates fregides), flamenc (Cuando uno quiere i el otro no) o circ (Post-clàssic Tortell Poltrona).
Tots els espectacles, dels quals es pot comprar les entrades de manera anticipada, formen part de l’aposta de qualitat que ofereix aquest nou equipament.
Si voleu rebre informació sobre les activitats del Teatre Auditori de Llinars del Vallès envieu un correu electrònic a:
info@teatreauditorillinars.cat, o truqueu al telèfon 626 03 63 04.
A més durant aquests mesos, escoles i altres entitats del poble faran actuacions diverses on els petits i grans el disfrutaran.
Inaugurat el Teatre Auditori de Llinars, obra d’Álvaro Siza

La portada de programació de primavera.