El Teatre Auditori de Llinars del Vallès, inaugurat pel president Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont i la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, van assistir a l’acte d’inauguració del Teatre Auditori de Llinars, que va tenir lloc el passat 11 de novembre.
Després de descobrir la placa commemorativa, es van visitar les instal·lacions del teatre, i un cop fet el recorregut, a la Sala Gran van tenir lloc els parlaments. L’alcalde de Llinars, Martí Pujol, va destacar que “Llinars ha apostat decididament per la cultura” . Per la seva banda la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, va remarcar que “la bellesa, al servei de les persones, ens fa dotar de valor el que té de positiu la nostra societat; el nostre poble pensa que a través de la cultura es pot fer una societat millor, més justa”. Els parlaments van finalitzar amb la intervenció del president Carles Puigdemont, que va parlar del Teatre Auditori com “un equipament de primeríssim nivell que està a l’accés de tota la ciutadania, no només reservat a les elits” i va remarcar que “la clau de la nostra supervivència com a país és la cultura i la seva democratització”.
El Teatre Auditori de Llinars del Vallès és obra de l’arquitecte portugués Álvaro Siza, que també va ser un dels assistents a l'acte d'inauguració.
El Teatre Auditori de Llinars del Vallès, inaugurat pel president Puigdemont

Martí Pujol, alcalde Llinars, i Carles Puigdemont, president de la Generalitat, durant l’acte d’inauguració del Teatre Auditori. Foto: Ajuntament de Llinars del Vallès.