Subscriu-te a la revista Vallesos en paper per només 20€ l'any
Rebràs dos números de la revista a casa teva Subscriu-te araRegistra't a Vallesos per només 12€ l'any
Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't araAmb la depuració de les aigües hem tornat al riu, a passejar entre una fauna i vegetació recuperades. Les rieres, els recs, el safaretjos, els pous de glaç, els molins i les basses generen actualment un sentiment de retorn als camins d’aigua del vallès
La Casa de les Aigües de Montcada, la joia modernista
El conjunt arquitectònic i hidràulic que va abastir la ciutat de Barcelona durant un segle –fins al 1987– es pot conèixer a través de visites teatralitzades
Les Torres de l'Aigua, emblemes de Terrassa
La que va ser La Ciutat del Fum manté un dotzena de les vint-i-tres torres d'abastament d'aigua als habitatges
Quan al riu Ripoll es vivia en coves
Més de 4.000 veïns de Sabadell provinents de la immigració van refugiar-se en baLmes a la timba entre 1940 i 1962
La conca del Besòs: de rius morts, a nets... i de nets, a vius!
Els nostres rius han passat de ser clavegueres a cel obert als anys setanta a espais recuperats que la gent ha de cuidar
Les octogenàries germanes Conce i Nuri Salamero de Granollers, formen un singular duet d'espectadores assídues a la programació cultural de la ciutat
Del Quixot a la Guerra Civil, a la Garriga
El dietari manuscrit inèdit de l'escriptor de la Renaixença Antoni Bulbena retrata el seus dies a la vila on es va refugiar
Quaranta anys de la vaga de Sabadell de 1976
La confluència de lluites veïnals en la primera protesta política general a la ciutat va fer caure l'alcalde franquista José Burrull i guanyar els primers drets
El Montseny recupera pastures contra els incendis
Un conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social "La Caixa" promou la conservació d'espais naturals per fomentar la biodiversitat i prevenir incendis
Els nous formatges artesans de Vacarisses: el retorn
A l'antiga finca de la Frasera elaboren i comercialitzen una desena de tipus de formatges diferents, tots fets amb llet crua de cabra del mateix ramat
Montsec: cel, terra i aigua
El territori de la marca turística MONTSEC està situat a les portes del Pirineu i abasta la comarca de la Noguera i l'extrem sud de la comarca del Pallars Jussà. El MONTSEC té una proporció ideal de natura, aventura, cultura, ciència i gastronomia



















