Cambrils a cop de pedal

Cambrils és la destinació perfecta per a unes vacances ciclistes. Tant si es tracta de persones aficionades o professionals, tinguin el nivell que tinguin, Cambrils té propostes i serveis per a tothom

Oficina de turisme de Cambrils (text)

Cambrils és un municipi turístic amb una gran riquesa cultural i festiva i amb un patrimoni històric que ens identifica. Tos ells són un complement ideal per a les teves vacances. Ara, a més a més, proposem redescobrir Cambrils amb la pràctica d’un esport que permet descobrir una regió o un país sencer alhora que millores la condició física. Evidentment, parlem del ciclisme. I ara a www.cyclingcambrils.com ho tens tot.
Cambrils i el seu entorn tenen els atributs perfectes per al gaudi d’aquesta disciplina i la col·laboració publico-privada ha estat la clau de l'èxit per aconseguir que avui dia Cambrils sigui reconeguda com la Cycling Paradise de la Costa Daurada. Per aconseguir que la teva visita a Cambrils vagi rodada, trobaràs una xarxa d'empreses, allotjaments i agències de viatges que ofereixen serveis exclusius per a ciclistes. S'agrupen sota el segell de “Cicloturisme”, un distintiu atorgat per l'Agència Catalana de Turisme que garanteix uns estàndards d'excel·lència i d'especialització vers el servei al cicloturista.

Varietat per pedalar
Cambrils va ser el primer municipi a traçar rutes ciclistes des de la costa cap a l'interior de la Costa Daurada amb l'ajuda de l'ex-ciclista professional Raimund Dietzen, un autèntic coneixedor i amant de les nostres carreteres. La Costa Daurada té 2.000 quilòmetres de carreteres amb molt poc trànsit, ben cimentades, amb muntanyes i desnivells amb una gran varietat de dificultat per la qual cosa són ideals per pedalar amb un extens entramat de vies idònies. L’experiència de descoberta dels espectaculars paisatges entre el mar i la muntanya, i de les possibilitats per al gaudi i per a l'entrenament, és espectacular.
Si la preferència són els camins i les rutes menys urbanes, com a alternativa a l'asfalt oferim les rutes BTT. El nostre territori està sembrat de rutes tot terreny aptes, durant els 12 mesos de l'any. Són centenars de quilòmetres d'itineraris senyalitzats que s'endinsen en la varietat de paisatges de la zona, que són un marc fantàstic per sortir a rodar. Si ets més de gravel, també pots venir a descobrir la nostra zona.
I, si prefereixes pedalar en un terreny segur i pla, a Cambrils tenim més de 24 Km de carril bici per a tota la família i rutes connectades amb altres municipis perquè pugueu gaudir de la línia de la costa i l'interior de Cambrils sense trepitjar la carretera o els camins dels BTTeros.
Per tot, si ets un amant de qualsevol de les disciplines cicló que ofereix Cambrils, t’esperem el cap de setmana del15 al 17 de setembre amb un conjunt de propostes i competicions que et faran vibrar al manillar de la teva bici. Tens tota la informació a www.cambri.bike .

Oficina de turisme de Cambrils
Passeig de les Palmeres, 1
43850 Cambrils
tel. 977 79 23 07
www.cambrils-turisme.com
tur@cambrils.org
Cambrils a cop de pedal

Plaça de la vila.

Els serveis especialitazats que ofereix Cambrils han permès que l’Agència Catalana de Turisme li hagi atorgat el segell de “Cicloturisme”.

Bicicleta per a tothom

Els ciclistes valoren les òptimes condicions del litoral mediterrani de la Costa Daurada com a racó ideal per entrenar-se en pretemporada i molts són equips de ciclisme professional que organitzen les seves estades a Cambrils: l'Euskaltel, el Bahrain Merida, La Française des Jeux, SwaboLadies, DROPS i el Veranda's Willems, entre d'altres.

Per continuar llegint... Registra't a Vallesos per només 12€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara