Registra't a Vallesos per només 8€ l'any

Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't ara
Parada i fonda... de tota la vida

Parada i fonda... de tota la vida

El Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.

La Parada i Ca l’Arcís, entre Bigues i Riells

La Parada i Ca l’Arcís, entre Bigues i Riells

Tots dos establiments situats a peu de carretera, La Parada i Ca l’Arcís mostren dues maneres diferenciades d’oferir recer i teca

Termes Victòria, més de  150 anys de banys i fogons

Termes Victòria, més de 150 anys de banys i fogons

El Termes Victòria és un referent culinari per a les festes familiars dels calderins, fins i tot per endur-se la teca a casa

El Jardí, caliu culinari  i de poble de la República ençà

El Jardí, caliu culinari i de poble de la República ençà

El restaurant de Parets celebra en plena forma els 80 anys, seguint sent una referència gastronòmica i de la vida social local

Can Layon, punt d’arribada i de sortida de Granollers

Can Layon, punt d’arribada i de sortida de Granollers

El bar restaurant centenari, que durant molts anys va ser la parada d’autobusos de Sagalés, ha estat fidel a la cuina catalana al llarg de quatre generacions

Esteve Rovira

Esteve Rovira

Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va Aprendre a fer cinema, fent-ne

Òscar Andreu

Òscar Andreu

Ressò radiofònic de Les veus dels barris terrassencs

Gabriel Rufián

Gabriel Rufián

Una veu desacomplexada de l'independentisme en castellà

Josep Melo

Josep Melo

La fascinació per l'art de fer guitarres d'un sabadellenc internacional

Marçal Ramon

Marçal Ramon

Una banda sonora per al corpus de la Garriga

Monstres of Rúmbia

Monstres of Rúmbia

Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.

Torre Marimon, símbol  de la modernització  del sector agropecuari

Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari

La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària

L'univers sabadellenc  de Lluís Companys i Jover

L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover

El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans

<i>¡Viva Fontdevila!</i>

¡Viva Fontdevila!

El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant

El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè

Una tarda amb Teresa Rebull

Una tarda amb Teresa Rebull

L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir

El darrer marmanyer del mercat

El darrer marmanyer del mercat

L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers