Registra't a Vallesos per només 8€ l'any
Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't araEl Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.
La Parada i Ca l’Arcís, entre Bigues i Riells
Tots dos establiments situats a peu de carretera, La Parada i Ca l’Arcís mostren dues maneres diferenciades d’oferir recer i teca
Termes Victòria, més de 150 anys de banys i fogons
El Termes Victòria és un referent culinari per a les festes familiars dels calderins, fins i tot per endur-se la teca a casa
El Jardí, caliu culinari i de poble de la República ençà
El restaurant de Parets celebra en plena forma els 80 anys, seguint sent una referència gastronòmica i de la vida social local
Can Layon, punt d’arribada i de sortida de Granollers
El bar restaurant centenari, que durant molts anys va ser la parada d’autobusos de Sagalés, ha estat fidel a la cuina catalana al llarg de quatre generacions
Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va Aprendre a fer cinema, fent-ne
Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.
Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari
La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària
L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover
El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull
L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central
La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans
¡Viva Fontdevila!
El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid
Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant
El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè
Una tarda amb Teresa Rebull
L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir
El darrer marmanyer del mercat
L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers