L'Any dedicat a Eugeni Xammar continua amb una diversitat d'actes

L'Any Xammar, organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès (amb el suport de la Generalitat i Diputació de Barcelona) per homenatjar el periodista ametllatà Eugeni Xammar (1888-1973), en el 125è aniversari del seu naixement, continua endavant amb una gran diversitat d'actes, des que es va inaugurar el 19 d'octubre passat.
La difusió d'un documentat vídeo sobre la seva figura, conferències, lectures dramatitzades, sopars literaris –fonamentalment a l'Ametlla, però també al Centre Cultural El Born de Barcelona i en altres ciutats del país– centren els actes per divulgar la figura i l'obra de qui va ser un testimoni privilegiat dels esdeveniments del segle xx i tot un ambaixador de Catalunya al món, abans de la guerra del 36 i durant el franquisme. Vallesos es va adherir a la commemoració amb una carpeta especial que va presentar en el darrer número. L'Any Xammar es tancarà la tardor vinent amb una exposició al Palau Robert de Barcelona.
L'Any dedicat a Eugeni Xammar continua amb una diversitat d'actes

L’alcalde de l’Ametlla del Vallès, Andreu González, dirigint-se al públic enmig de Salvador Esteve, president de la Diputació i Ferran Mascarell conseller de cultura de la Generalitat.