La Vall del Tenes reuneix la 24ª Trobada de Penyes del Barça del Vallès

Entitats de la cultura popular animaran la jornada festiva del 16 de juny

Les quaranta penyes del Barça de tot el Vallès es reuniran el diumenge 16 de juny en una doble convocatòria d’actes a Bigues i a Lliçà d’Amunt, en la 24 Trobada de Penyes Barcelonistes del Vallès, organitzada per la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes, que preveu mobilitzar uns 400 penyistes de tot el Vallès.
La jornada començarà amb una concentració a la plaça Miquel Bosch de Bigues, que estarà ambientada per diverses entitats de la cultura popular dels pobles de la Vall del Tenes (timbalers i grallers, colles de diables, gegants i bastoners) i on també s’hi farà una exposició de cotxes antics. En aquesta mateixa plaça s’hi celebraran els actes institucionals en els quals la penya blaugrana de Castellar del Vallès, organitzadora de la trobada vallesana anterior, passarà a la penya de la Vall del Tenes l’estandard de la Federació de Penyes Barcelonistes del Vallès. A l’acte, que comptarà amb les salutacions de les autoritats locals, de les penyes i del club, s’hi farà lliurament dels records de la trobada als penyistes. Un bus turístic amb els estandards de les penyes, un camió blaugrana carregat de diables i una corrua de cotxes protagonitzaran cap al migdia una rua blaugrana que travessarà tots els pobles de la Vall del Tenes, de Bigues fins a Lliçà de Vall, i que es clourà al pavelló municipal d’esports de Lliçà d’Amunt. Aquí s’hi farà una exhibició de ball de gitanes i a continuació s’hi celebrarà el dinar de germanor, que estarà amenitzat per alumnes de l’Escola de Míúsica de la Vall del Tenes. El dinar comptarà amb l’assistència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i d’alguns jugadors veterans del Barça. Un espectacle de sobretaula i un concert de quatre corals valltenenques tancarà la trobada que es clourà, és clar, amb la interpretació del Cant del Barça.

Fotos, xerrada i esport
Amb tot, els actes de la celebració blaugrana s’iniciaran dos dies abans. El divendres 14 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, al centre cívic la Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana s’obrirà l’exposició fotogràfica Barça: De Samitier a Messi, amb l’exposició de copes del FC Barcelona (Copa, Lliga i Champions) i l’acte es clourà amb una xerrada sobre l’actualitat barcelonista amb periodistes esportius. L’endemà, dissabte 15 de juny, al matí serà l’hora d’escalfar, amb la celebració prevista al pavelló de Lliçà d’Amunt d’un clínic –una mena de classe teòrica i pràctica– de bàsquet i un altre de futbol sala per part de tècnics del Barça a jugadors i tècnics del Club de Bàsquet Lliçà d’Amunt i del Futbol Sala Lliçà d’Amunt.
La Vall del Tenes reuneix la 24ª Trobada de Penyes del Barça del Vallès

A la imatge, un acte organitzat per la penya barcelonista de la Vall del Tenes amb el granollerí i exjugador del Barça Ramon Alfonseda i Pito Ramos, una altra glòria barcelonista.