Conte contat

- Maleïda ingravidesa

Retrat de família

- Monstres of Rúmbia

Entreveure

- Empar Moliner

Carpeta

- Parada i fonda... de tota la vida

- Hostals, fondes i cases de menjar

- La Fonda Europa, el referent

- Can Layon, punt d’arribada i de sortida de Granollers

- L’Hostal del Fum, història d’un nom popular

- Can Boter, restaurant i carnisseria, dos en un

- L’Hotel Urpí, també Cal Sacs

- El Jardí, caliu culinari i de poble de la República ençà

- Bar Vilarrubias, tota una vida retratada

- Termes Victòria, més de 150 anys de banys i fogons

- Cal Pare, 120 anys de taverna a la Creu Alta

- Cal Gori, a l’epicentre de Rubí

- Cal Taiet, talent a la brasa

- Bar la Plaça, al rovell de l'ou

- La Garrafa, una història entre bótes de vi

- Can Pau, cap a un segle al peu de la muralla de Vilamajor

- El Turó de l'Home fet hostal

- La fonda de Sant Esteve

- El Bar Sant Antoni, vells records a peu de carretera

- Fonda Vila, el glamur d’Aiguafreda

- Mas Umbert, tradició al plat

- Montseny, poble de fondes

- L'Hotel Xurin de Cardedeu

- Can Mai Tanquis, esmorzars de forquilla a peu de muralla

- La Parada i Ca l’Arcís, entre Bigues i Riells

- Can Talet, un referent del cafè

- Can Vidal, punt de trobada

- El Centre, el Parque... Cal Parquero

- Del Crus a La Cruïlla

- Cal Rosset, l'altra oficina de turisme

- El Remei, un ritual quotidià

- L’Hostal Serra, l’entrada de Montmeló

- Esmorzant una orella de porc

- Bon ofici als fogons del Beumala

- Fonda Rius, la mítica

- Set generacions a Can Mestret

- El Ristol, Parador pioner

- Cal Ramon, fonda ancestral

- Can Martinet és poble

- La Violeta, parada segura a mig camí

- El Grau, molt més que un bar

Carregat de romanços

- L'Hostal de Can Xim