Subscriu-te a la revista Vallesos en paper per només 20€ l'any
Rebràs dos números de la revista a casa teva Subscriu-te araRegistra't a Vallesos per només 12€ l'any
Tindràs accés il·limitat als continguts de totes les edicions digitals Registra't araEl Vallès descrit des de la taula antiga. Una història que neix amb els hostals dels camins rals i que avui es manté viva als nostres pobles i ciutats.
El Bar Sant Antoni, vells records a peu de carretera
A sant Antoni de Vilamajor tothom ha passat estones copartides al bar que ja té cent anys
Hostals, fondes i cases de menjar
La necessitat de reposar, de fer un àpat calent i fer-ho d’una manera agradable ha anat omplint la nostra geografia de referències sovint inoblidables
Cal Ramon, fonda ancestral
Ara fa un segle l'establiment de Sant Llorenç Savall allotjava una facció política del poble i als anys trenta un dels dos cinemes
El Jardí, caliu culinari i de poble de la República ençà
El restaurant de Parets celebra en plena forma els 80 anys, seguint sent una referència gastronòmica i de la vida social local
Director de sèries televisives, des de Sant Esteve de Palautordera va aprendre a fer cinema, fent-ne
Amb 101 anys i conduint fins als 100, aquest comptable ha estat vinculat a moltes entitats sabadellenques
Un reguitzell de músics vallesans, de Jaume Arnella fins a Carles Belda i Joan Garriga, passant per La Carrau, Pomada, Tetuà, Batak, Els Catarres o La Pegatina, entre molts d'altres, han fet sorgir amb els anys i amb l'acordió diatònic a coll la rúmbia, entre la rumba i la cúmbia, que és tota una sintonia ben pròpia del Vallès.
¡Viva Fontdevila!
El periodista republicà Manuel Fontdevila, fill predilecte de Granollers abans de la Guerra Civil, va dirigir l'influent diari Heraldo de Madrid
L'univers sabadellenc de Lluís Companys i Jover
El president afusellat fa 75 anys havia treballat a Sabadell –de periodista i advocat–, va ser-ne diputat a les Corts espanyoles i va viure a les cases de Can Rull
Torre Marimon, símbol de la modernització del sector agropecuari
La finca de Caldes de Montbui que la Mancomunitat va adquirir el 1920 es manté com a centre de recerca agrària
L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central
La recuperació i conreu de llavors antigues centra l'activitat de l'entitat a Palau-solità i Plegamans
Essències d’Olot: patrimoni natural, gest de cultura viva, bategant
El patrimoni arquitectònic, l’art i l’imponent contorn dels volcans són elements que defineixen una ciutat amb cor medieval i alè serè
El darrer marmanyer del mercat
L’Antonio Marco no falla mai, cada dijous, a Granollers
Una tarda amb Teresa Rebull
L’última entrevista que va concedir la cantant sabadellenca, tres mesos abans de morir





















