La Diputació de Barcelona treballa per implantar un servei regular de transport públic per accedir al Parc Natural del Montseny

La Diputació de Barcelona està treballant per implementar un servei regular d’autobús per accedir al Parc Natural del Montseny, després dels excel·lents resultats obtinguts en la prova pilot realitzada durant tres caps de setmana d’octubre i novembre així com el festiu de Tots Sants. Així ho ha anunciat el diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació, Jesús Calderer, juntament amb la directora de la Reserva de la Biosfera, Joana Barber, en la presentació del balanç de la prova.
Aquesta prova pilot ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Campins i Fogars de Montclús, de la Direcció General de Transports, Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit, així com de l’empresa de transports Sagalés i la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny.
Cal destacar que entre un 30% i un 40% de les persones que van fer ús del transport públic van arribar amb tren. D’aquesta manera, es pot concloure que el fet que la Diputació de Barcelona hagi posat en marxa aquesta prova pilot no només ha reduït el nombre de vehicles privats sinó que ha promogut la utilització del transport públic i l’augment del viatges en tren fins a Sant Celoni.