• Registra't
  • Entra
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • 669 40 40 43
  • edicio@vallesos.cat
Vallesos - La revista-llibre de la gent, la terra i el patrimoni del Vallès Vallesos - La revista-llibre de la gent, la terra i el patrimoni del Vallès
  • Edicions
    • Vallesos 28. Saviesa local
    • Vallesos 27. Motius, dites i malnoms
    • Vallesos 26. Tastets vallesans
    • Vallesos 25. Alegria, és Festa Major!
    • Vallesos 24. Paisatges vius i viscuts
    • Vallesos 23. De pel·lícula!
    • Vallesos 22. Ànima tèxtil
    • Vallesos 21. Pagesia viva
    • Vallesos 20. Boscos i bosquerols
    • Vallesos 19. Tothom cap a l'aplec
    • Vallesos 18. Al Vallès s’alça el teló
    • Vallesos 17. Espais naturals, més de cinc quarteres
    • Vallesos 16. Anem amb bicicleta
    • Vallesos 15. Quan en dèiem estiuejants
    • Vallesos 14. Terra de vinyes
    • Vallesos 13. Històries a tot tren
    • Vallesos 12. Tornar al riu
    • Vallesos 11. Ateneus i casinos, cultura i llibertat
    • Vallesos 10. Parada i fonda... de tota la vida
    • Vallesos 9. Terra de castells
    • Vallesos 8. L’excursionisme, bressol de gairebé tot
    • Vallesos 7. 75 anys del final de la Guerra
    • Vallesos 6. Pobles que van ser
    • Vallesos 5. Terra de bruixes
    • Vallesos 4. Colgats de neu
    • Vallesos 3. La riuada del 1962
    • Vallesos 2. Esports d'arrel
    • Vallesos 1. Com la ballem

Usuaris

  1. Inici
  2. Carles Rué

Carles Rué Col·laborador

Sobre mi

Carles Rué Miras és pedagog i divulgador del patrimoni natural i cultural. Amb experiència en el camp d'iniciatives a l'entorn de la custòdia del territori (gestió patrimoni natural, cultural i paisatgístic) és col·laborador de Vallesos des dels inicis.

  • Col·laboracions

Carpeta

Xaragalls del Vallès

Els Xaragalls: allà on el Vallès s’esmuny cap al Llobregat

Entre l’anar a toc de pito i l’eixordament dels telers

Pagesia resistent a la rodalia de Terrassa

La pastora i les cabres de la Vall de Mimó

L’Estapera, dels llibres a la plaça

Noms, traces

Jordi Grau Martí

Ton Soler, Pitxon

Patrimoni

Renaixença de la vinya a la Vall d’Horta

Un mató vallesà... de llet de cabra!

Els nous formatges artesans de Vacarisses: el retorn

La col brotonera: brotons i espigalls al plat!

L’associació la Panotxa i els tomàquets del Vallès central

Les vedelles de Gallifa: una carn ecològica que arrela

La col de paperina, que arriba!

El racó de l’oli de becaruda

Visió dels paisatges vallesans

Visió dels paisatges vallesans

Conte contat

En Pere Ramoneda

Vallesos

Vallesos tracta, d’una forma atractiva i divulgativa, la gran riquesa patrimonial que té el Vallès

Doctor Puigvert, 1
08187 Santa Eulàlia de Ronçana
Telèfon: 669 40 40 43
Email: edicio@vallesos.cat
  • Qui som
  • Publicitat
  • Contacte
Segueix-nos
al Facebook
Segueix-nos
al Twitter
Segueix-nos
a Instagram
Copyrights © 2025 Gent i Terra SL. Tots els drets reservats.
Avís legal