La Fundació Gas Natural Fenosa presenta el quart cicle de concerts-vermuts 'Embassa't' del Museu del Gas

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta la quarta edició del cicle de concerts ‘Vermuts Embassa’t del Museu del Gas’, que tindrà lloc al Mirador de l’emblemàtic edifici, en el marc de la col·laboració amb Sabadell Sona Jove, organitzadora del Festival Embassa’t. En un ambient intimista, i entre glop i glop de vermut, els concerts esdevindran la millor manera de gaudir dels caps de setmana tot descobrint les propostes musicals emergents i heterogènies de nous talents, una mostra de la riquesa artística de l’escena del país.
Les sessions tindran lloc tots els diumenges d’abril i maig, a les 12:00h:
8 d’abril: Flamaradas
15 d’abril: Ferran Palau
22 d’abril: Joana Serrat (activitat gratuïta, a la plaça del Gas)
29 d’abril: Marta Knight + Cor Blanc
6 de maig: Matthew McDaid
13 de maig: Intana (activitat gratuïta, a la plaça del Gas)
20 de maig: Me and the Bees
27 de maig: Olivemoon

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Gas Natural Fenosa manté l’aposta d’apropar la seva oferta al públic més jove de Sabadell. La directora d’Educació i Patrimoni de la Fundació Gas Natural Fenosa, Eva Buch, ha manifestat la voluntat de continuar contribuint en la programació cultural de Sabadell. “Estem molt satisfets de renovar la programació musical del Museu del Gas a través del cicle de Vermuts. Es tracta d’una proposta molt estimada i reconeguda pel nostre públic jove, sensible a les propostes arriscades en l’àmbit de les ciències i de les arts”, ha expressat.
El president de Sabadell Sona Jove i comissari del programa, Arnau Solsona, ha destacat per l’edició d’enguany que “No hi ha millor aperitiu per a la celebració del 10è aniversari del Festival Embassa’t que el cicle de Vermuts del Museu del Gas. Es tracta d’una programació ambiciosa i àmplia en què s’oferiran vuit concerts que evidencien el potencial del pop fet a Catalunya".


Les entrades dels concerts tenen un preu de 5 euros. Venda d’entrades a través de www.embassat.com i al Museu del Gas 1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

La Fundació Gas Natural Fenosa
La Fundació Gas Natural Fenosa, fundada l’any 1992 per GAS NATURAL FENOSA, i amb presència als països on la companyia hi té activitat, té com a missió la difusió, formació, informació i sensibilització de la societat en temes d’energia i medi ambient, així com el desenvolupament de programes d’índole empresarial i acadèmica. També desenvolupa programes d’Acció Social tant en l’àmbit nacional com internacional, incidint especialment en actuacions destinades a pal·liar la vulnerabilitat energètica. En l’àmbit cultural, promou accions orientades tant a la preservació i difusió del patrimoni històric del sector del gas i l’electricitat, a través del Museu del Gas, com a la difusió i estimulació artística de la societat, a través de l’espai multidisciplinari del Museu d’Art Contemporani.

Inaugurat el 2012, el Museu del Gas és un equipament museístic corporatiu de primer nivell i únic a Espanya, sobre el passat, el present i el futur de l'energia. El museu compta amb una col·lecció pròpia amb un fons de més de 3.200 peces originals, en continu creixement. Al llarg de tot l'any, s'ofereixen nombroses exposicions, activitats culturals i educatives, així com propostes itinerants en tot el territori espanyol, que tenen com a objectiu la transmissió dels valors de l'eficiència, el consum energètic responsable i la preservació del patrimoni industrial de l'energia, a més del foment de les vocacions científiques i tecnològiques. Gràcies a la seva trajectòria i a la seva programació de qualitat, el Museu del Gas ha estat reconegut com a equipament d'excel·lència, establint aliances amb institucions de rellevància en els àmbits de la cultura i l'educació, entre els quals destaca el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona. El Museu del Gas té entre els seus objectius la integració i inclusió de les persones en risc d'exclusió social als seus programes, adaptant la seva proposta a usuaris amb capacitats especials i institucions del tercer sector.


Sabadell Sona Jove
Sabadell Sona Jove va néixer amb la clara vocació de projectar artistes i promoure l’escena musical emergent a la ciutat de Sabadell. És per això que l’any 2009 l’associació impulsa la primera edició de l’Embassa’t (Festival Independent del Vallès), una cita ja consolidada en el calendari de festivals musicals a Catalunya.
La Fundació Gas Natural  Fenosa  presenta el quart cicle de concerts-vermuts 'Embassa't' del Museu del Gas

La directora d’Educació i Patrimoni de la Fundació Gas Natural Fenosa, Eva Buch, el president de Sabadell Sona Jove i comissari del programa, Arnau Solsona i la cantant Marta Knight, en la presentació de "Vermuts Embassa't" del Museu del gas

Vols rebre les notícies d'Actualitat per email?

Registra't